TEAM-RYHMÄT


Kevään 2024 ryhmät starttaavat 23.1.!

​​​​​​​

17 viikkoa treeniä ryhmän tavoitteen mukaisesti
Vain sinä ja viisi muuta osallistujaa
Ammattitaitoinen valmentaja & laadukkaat puitteet
Ryhmän vertaistuki


Lisätietoa ja ilmoittautumiset helposti sivun alareunassa olevalla lomakkeella.Weightloss / Camilla

Ryhmä alkaa 23.1.
Treenit tiistaisin
klo 18-19
​​​Kesto 17 viikkoa

Weightloss -ryhmässä opetellaan painonhallintaa tukevaa elämää niin, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen kulkee luontevasti mukana omassa arjessa myös ryhmän jälkeen.

Motivaatiota nostatetaan viikottaisilla yhteistreeneillä, valmentajan säännöllisellä tuella ja ryhmästä saatavalla vertaistuella.

Ryhmän aikana osallistujat saavat käyttöönsä kuntosaliohjelman omatoimista harjoittelua varten, sekä ohjeet painonhallintaa edistävään ruokailuun.

Ryhmän alussa ja lopussa tehdään InBody-kehonkoostumusmittaukset.

Tervetuloa aloittamaan turvallisesti uusi elämäntapa Weightloss -ryhmässä!
Tämä ryhmä on aiempina vuosina täyttynyt todella nopeasti, joten varaa paikkasi jo nyt!

Keep Going / Camilla

Ryhmä alkaa 23.1.
Treenit tiistaisin klo 19.05-20.05
​​​​​​​Kesto 17 viikkoa
RYHMÄ TÄYNNÄ

Oletko jo saanut liikunnan osaksi arkea, mutta kaipaat hieman lisäboostia tai strategisempaa lähestymistapaa tavoitteitasi kohti?

Keep going- ryhmässä keskitymme viemään harjoittelusi uudelle tasolle lähtötilanteestasi riippumatta. Monipuolisissa yhteistreeneissä fokus on kuntosalilla tehtävissä lihasvoimaa, sekä kestävyyskuntoa kehittävissä harjoitteissa.

Tulet saamaan omaa tavoitettasi eteenpäin vievän treeniohjelman sekä suunnittelet yhdessä valmentajan kanssa sinulle realistisesti toteutettavan viikkosuunnitelman.
Ryhmän alussa ja lopussa otetaan inbody-kehonkoostumusmittaukset.

Tervetuloa mukaan!


Asiakaspalautteita

"Ryhmäkoko on juuri sopiva ja valmentajalta saa hyvin tukea. Erityisesti hyödyin matkan varrella käydyistä keskusteluista. Muut ryhmäläiset olivat mukavia. En jäänyt kaipaamaan mitään lisää, vaan olin todella tyytyväinen toteutukseen."

"Olin erittäin tyytyväinen Weightloss ryhmään! Porukka oli todella mukava, sillä on iso merkitys itselle. Voisin ajatella osallistuvani ryhmään uudelleenkin! Kiitos Camilla!"

"Mielestäni ryhmässä pääsi haastamaan itseään ja kokeilemaan uusia juttuja. Tykkäsin ryhmän ohjelman monipuolisuudesta ja keräsin hyvät opit omaan harjoitteluuni. ISO kiitos Jesselle!"

"Olen erittäin tyytyväinen Be Strong -ryhmään! Ryhmäläiset olivat ihanan kannustava joukko ja ryhmä joka viikon kohokohta! Osallistuisin ehdottomasti uudestaan!"

"Ryhmäläiset olivat kannustavia ja tsemppaavia, aivan ihania siis! Treenikerrat olivat tarpeeksi erilaisia ja vaihtelevia. Tämä olikin jo 3. peräkkäinen Be Strong -ryhmä johon osallistun ja edelleen voisin tulla uudestaan!"

" Hyvä ja osaava valmentaja! Nyt on ainakin tankoliikkeiden perustekniikat hallussa!"


Ja tuloksia!

Erja tiputti painoa 7kg ja samalla tullut 1kg lihasta lisää! Saimme myös puolierot käsistä tasapainoon. Erja kokee olevansa säännöllisen ateriarytmin myötä kylläinen koko päivän ajan ja askel tuntuu nyt kevyemmältä!

Sanna on tiputtanut painoa 5kg ja vyötärön ympärys on kaventunut 5cm! Tämä tarkoitti sitä, että kaupasta piti käydä nappaamassa koon pienemmät housut! Sanna kokee unenlaatunsa parantuneen ja pienillä ruokailumuutoksilla olo on pysynyt kylläisenä koko päivän.

Päivin rasvamassa tippui 4 kg ja lihasmassa kasvoi 1,6 kg! Sekä rasvaprosentti että viskeraalirasvan määrä tippui normaalille tasolle viitearvojen sisään.

Be Strong -ryhmässä Lauran lihasmassa nousi 1,7kg (+7,59%) & rasvaprosentti tippui 4,8%!

Jonnen lihasmassa kasvoi +1kg ja painoa tippui saman verran!
Rasvaprosentti tippui 20,1 - 16,9.

Joonaksen lihasmassa kasvoi 800g, rasvaprosentti putosi 18,2 - 16,1 ja painoa tippui 600g!

Syksyn 2020 Be Strong -ryhmäläiset ylittivät itsensä ja tuloksensa 14 viikon valmennuksen jälkeen kymmeniä kiloja paremmilla tuloksilla yleisimmissä voimannostoliikkeissä! Ei ihan joka nainen kyykkää 80kg! - valmentajan kommentti


Camilla
Hinnoittelu

Team-pienryhmä maksaa 40€ / kerta (40€ x ryhmän pituus viikkoina = kokonaissumma)
Osallistumismaksu laskutetaan kerran kuukaudessa.
TEAM-ryhmässä sinun on siis mahdollista saada Personal Trainerin valmennusta ja tukea puoleen hintaan normaalista PT-maksusta!

Maksutapana käy myös kaikki liikuntaedut.


Ilmoittautuneet sitoutuvat koko kausimaksuun.
​​​​​​​Ryhmän voi keskeyttää vain lääkärintodistusta vastaan.