Salora Gym uutiskirje


Kuntosali

Kuntosalit löytyvät kahdesta eri kerroksesta. Yläkerran salista löytyvät mm. painopakka- ja aerobiset laitteet sekä lämmittely- ja venyttelytila. Alakerran uudessa salissa mahdollistuvat toiminnallinen treeni sekä raskaampikin voimaharjoittelu. Alakerran salin toiminnallinen puoli on ohjattujen tuntien aikana varattu ryhmän käyttöön, mutta salin toinen puoli on vapaassa käytössä. Haluamme kahden eri tyyppisen salin avulla luoda jokaiselle treenaajalle mieluisan salikokemuksen.


Ryhmäliikunta

Salora Gymiltä löydät ryhmäliikunnat kolmesta eri salista. Alakerran Spinni salissa pidetään spinning tuntien lisäksi Kangoo Jumps sekä Freestyler tunnit. Toiminnallisen treenin tunnit pidetään Sali 1:ssä. Yläkerrasta löytyy kolmas ryhmäliikuntasali, jossa pidetään lihaskunto-, tanssi-, ja kehonhuoltotunnit.

Ryhmäliikuntatunnit tulevat varattaviksi viikko etukäteen. Sinulla voi olla enintään 10 varausta yhtä aikaa. Mikäli et pääsekään varaamallesi tunnille, voit peruttaa tunnin viimeisään 3h ennen tunnin alkua (aikaisemman 4h sijaan). Ryhmäliikuntatunneilla minimi osallistujamäärä on kolme. Mikäli tunnilla ei ole tarpeeksi osallistujia, tunti peruuntuu automaattisesti 2h ennen tunnin alkua. Tunnille ilmoittautuneet saavat tästä ilmoituksen sähköpostiin, ja tunnin peruuntuminen näkyy Wisegym sovelluksessa. Aamun 6:30 tunneille ilmoitus tulee edellisenä iltana klo 22. On siis tärkeää, että ilmoittaudut tunnille, jotta tunnit pidetään tai saat ilmoituksen mahdollisista muutoksista.